Vanmiddag: “Boer”gondisch Asperge Concert

STEENBERGEN –  Aanstaande zondag 7 mei a.s. organiseren René & Anja Ooms Asperges samen met Harmonie St. Antonius uit Lepelstraat voor de vijfde maal het “Boer”gondisch Asperge Concert. Daarnaast worden ook streekproducten aangeboden. Dat gebeurt dit dag tussen 14:00 en 17:00 uur.

De harmonie zal verschillende nummers spelen o.a. Shaffy, Queen in Concert, The Blues Factory, Tribute to Amy Winehouse onder leiding van Jenny Verhoeven. Op het erf van de boerderij aan de Zonnekreekseweg 4 Is een sfeervol terras ingericht met daarbij diverse stands met o.a. Brabantse Wal aspergesoep, het Bakkerinneke met asperge ragoutbroodjes, Scheldebrouwerij met Bergse bieren, Chantal Slootmans met handgemaakte sieraden en AAA-bedeltjes en Tapavino met de wijn die de telers van de Brabantse Wal hebben gekozen als aspergewijn 2017.

Topchef Dirk Haasnoot van Restaurant Spijs & Wijn demonstreert wat op culinaire wijze mogelijk is met asperges en andere aanverwante producten uit het boerderijwinkeltje van de familie Ooms.