Vanavond start Muza aan de Haven

DINTELOORD – Vanavond is de eerste van de drie avonden van Muza aan de Haven. Vanaf 20:00 uur zijn belangstellenden welkom, de entree is gratis. Op de planken staan naast Feest dj Mathijs Pluijgers twee bands: Zero Friction en Mount Temple.

Mathijs Pluijgers behoeft in Dinteloord nagenoeg geen introductie meer. De Dj was reeds op een aantal evenementen actief, waaronder de Muza en het Oktoberfest. Hij zal muziekdraaien rondom de optredens van Zero Friction en Mount Temple.

De Steenbergse band Zero Friction speelt vooral rock ’n roll muziek. Met nummers van Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash en ook van The Beatles en Rolling Stones zullen ze de liefhebbers een ultiem rock ’n roll gevoel laten beleven, zo is de overtuiging van de organisatie.

Ook van Mount Temple wordt veel verwacht. Deze band brengt een U2 Tribute en verwacht wordt dat dit het publiek zeker zal plezieren. Er worden klassiekers als ‘I will follow’ en ‘Where the streets have no name” gebracht, maar ook nieuwere nummers van U2 zullen te horen zijn.