Vanavond live-uitzending Volharding op SLOS

STEENBERGEN – De echte Klank op de Bank-concerten zijn verschoven naar februari 2021, maar desondanks kan er vanavond om 19.30 uur op de SLOS naar een live-uitzending van muziekvereniging Volharding worden gekeken.

De werkgroep Klank op de Bank besloot de gereserveerde zendtijd te benutten om een uitzending te maken die als opwarmertje voor de concerten in februari kan worden gezien. Presentatoren Coen Embregts en Dasja Abresch praten in een huiskamersetting met Teun Geers van de werkgroep over alles wat er de afgelopen weken is gebeurd. Zij moesten snel schakelen toen duidelijk werd dat de concertreeks vanwege de huidige coronamaatregelen niet door kon gaan. “We hebben in korte tijd een alternatief voor deze uitzending in elkaar gezet. Doel is om alles te laten zien wat Volharding te bieden heeft, dus voor elk orkest komt een gast en zal er beeldmateriaal worden getoond”, vertelt Geers.

In de studio kan er worden voldaan aan de maximaal toegestane hoeveelheid mensen. De jeugdleden mochten de afgelopen tijd wel blijven repeteren in ’t Cromwiel. Hun uitvoering wordt vandaag opgenomen en zal aanstaande zondag om 14.00 uur worden uitgezonden.

Door: Nicole van de Donk