Vanavond Ladies Night in Winkelhart Steenbergen

 STEENBERGEN – Vanavond is een twintigtal van winkels – waaronder Tof en Trendy, Sense of Style, de Suijkerpot en bijvoorbeeld goudsmederij De Keizer –  in het winkelhart Steenbergen geopend vanwege Ladies Night. Deze avond kan zich al enkele jaren verheugen op een uitstekende belangstelling en ook vanavond wordt een gezellige drukte verwacht. Zo ook bij Kailins Treasures in de Grote Kerkstraat.

Hier zal Angelique Otto om 18:00 uur de mini-expo onthullen die ze in haar etalage met werk van de 71-jarige Suzan Veldhoen heeft ingericht. “De tentoongestelde werken beelden een deel van mijn leven uit. Hierbij heb ik mijn emoties omgezet in kleuren”, aldus de schilderes zelf. Tijdens de Ladies Night is ook in de winkel zelf werk van haar te zien. En bezoekers worden door een lakei voorzien van een hapje en een drankje. “Uiteraard hebben we in onze winkel ook diverse extra verrassingen in petto”, vertelt Angelique Otto van Kailins Treasures.

Die verrassingen kunnen bezoekers van Ladies Night ook bij alle andere deelnemende zaken in het winkelhart verwachten. Zaak dus om vanavond een kijkje te komen nemen.