Vanavond: informatiebijeenkomst over Buurtkracht in De Vaert

WELBERG – Vanavond – donderdagavond 2 februari – zijn alle Welbergenaren en overige belangstellenden welkom op de informatieavond over Buurtkracht. Die wordt gehouden in gemeenschapshuis De Vaert en begint om  20.00 uur. Bezoekers van de avond krijgen uitleg over de mogelijkheden van energiebesparing en vooral ook de voordelen van gezamenlijke aanpak daarbij. 

De avond is georganiseerd door de Welbergenaren Edgar en Mieke Peperkamp. Zij hebben hun woning reeds volledig aangepast en besparen hierdoor veel energie. Ze willen anderen helpen dit ook te realiseren. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor een gratis warmefoto van hun huis om in één oogopslag alle energielekken te ontdekken. Ook stelt Buurtkracht een scan door een gecertificeerd expert beschikbaar voor een woning op Welberg. Mochten hiervoor meerderen inwoners belangstelling hebben, dan wordt het huis gekozen dat de meeste besparing nodig heeft.

Gewoon komen!

Edgar Peperkamp roept alle inwoners van Welberg op om de avond te bezoeken. De toegang is gratis en de informatie is enorm interesant, ook voor hen die nog geen energiebesparingsplannen hebben of hadden. 

Foto: Edgar en Mieke Peperkamp hebben in hun woning aan de Kapelaan Kockstraat grote energiebesparing gerealiseerd. Ze willen hun buurtgenoten laten meeprofiteren van de ervaringen die ze hebben opgedaan.

Foto: Dasja Abresch©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl