Van Strien Hoveniers neemt JVM Tuinen over: “Gebied rond Steenbergen sluit prima aan op ons huidig werkgebied”

STEENBERGEN – Per 1 januari aanstaande neemt Van Strien Hoveniers uit Fijnaart JVM Tuinen uit Steenbergen over. Wat aanvankelijk begon als gesprekken over samenwerking, mondde uit op een volledige overname van het hoveniersbedrijf dat Julien van Meer tien jaar geleden oprichtte. “Onze bedrijven hebben veel overeenkomsten. We bieden een uitstekende dienstverlening, hebben goede tuinideeën en weten van aanpakken”, stelt Wim van Strien.

Hij vervolgt: “We voeren alle voorkomende werkzaamheden in eigen beheer uit. We hebben een eigen wagenpark, eigen kranen en shovels. Dat zorgt ervoor dat we niet afhankelijk zijn van andere bedrijven. Hierdoor passen alle fasen bij de aanleg van tuinen keurig in elkaar, is de kwaliteit van werken zoals wij dat willen en daarbij krijgen onze klanten één aanspreekpunt. Alles begint bij het maken van een compleet ontwerp, waarin alle wensen van onze klant zijn opgenomen. Vervolgens gaan we vakkundig en efficiënt aan het werk en zorgen zo voor een uitstekende prijsprestatie verhouding”.

Omzetten naar Van Strien huisstijl

Van Strien Hoveniers startte in 2003. Het bedrijf bouwde in de regio Fijnaart een stevige klantenkring op. Aanvankelijk groeide het bedrijf heel gestaag, in april werd echter het hoveniersbedrijf Kraaijo in Klundert overgenomen. “Nu lijkt het of we bewust op zoek zijn naar snelle groei, maar het is meer een kwestie van mogelijkheden die op ons pad komen. Zo is het ook gegaan met JVM Tuinen. Vier medewerkers van dit bedrijf komen nu onze gelederen versterken. Hierdoor werken we straks met een team van veertien ervaren medewerkers. De komende maanden zullen we onze bussen omzetten naar de Van Strien Hoveniers huisstijl”.

Informatieve website

Van Strien Hoveniers verzorgt 3D tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook sierbestrating, grondwerk en transport. Op de website www.vanstrienhoveniers.nl is alle informatie te vinden. Hier kan ook de webshop worden bezocht.

Stedelijke vergroening

Julien van Meer is blij met de overname van zijn bedrijf door Van Strien. “Ik geef alles met een gerust hart over in de overtuiging dat Van Strien Hoveniers de klanten minimaal hetzelfde kan bieden en zelfs meer. Voor wat mijzelf betreft, ik wil me concentreren op zaken waar ik goed in ben en ook de meeste voldoening uithaal. Dat is naast tuinontwerp ook projectbegeleiding en ik wil me richten op stedelijke vergroening”.

Foto: Wim van Strien (links op de foto) wordt per 1 januari eigenaar van JVM Tuinen. Julien van Meer (rechts op de foto) gaat zich richten op tuinontwerp, projectbegeleiding en stedelijke vergroening.