Vakmanschap leidt tot de beste montage bij Your New Kitchen

Steenbergen – Marcel de Groot, eigenaar van ‘Your New Kitchen’, gevestigd aan Warwickstraat 2c in Steenbergen gaat alleen voor het beste. In Patrick Willegers, eigenaar van ‘Montagebedrijf Willegers’ uit Steenbergen, heeft hij een kundig partner gevonden om de door hem verkochte keukens te laten plaatsen.

Proces

Marcel de Groot: ‘‘Ik neem ruim de tijd voor mijn klanten. Ongeacht welk budget de klant heeft. Dit zorgt ervoor dat we op het einde niet tegen fouten aanlopen. Bij andere keukenzaken wordt iedere stap vaak overgeheveld naar iemand anders. Daar ontstaan de onduidelijkheden en fouten. Omdat ik alles in eigen hand heb kan ik het goed overzien en direct schakelen met de juiste partijen.

Opleiding

Patrick Willegers: ‘‘Een opleiding voor mijn vak bestaat er niet. Iedereen kan morgen besluiten om dit uit te gaan oefenen. Ik heb zeven jaar lang, dag in dag uit, meegelopen met ervaren monteurs. Zij hebben mij de kneepjes van het vak geleerd. Ik ben bij de keukenplint begonnen. Leerde eerst hoe ik alles uit moest pakken en secuur weg moest zetten. Dit zie je terug in mijn werk. De montage regel ik van begin tot eind. Maar ook ik kan niet alles zelf, denk bijvoorbeeld aan het stuken van de wanden. Daarom werk ik al jaren samen met een vaste groep vakmannen’’.

Talent

‘‘Marcel heeft echt een uniek ruimtelijk inzicht en is zeer sterk in het ontwerpen van de keuken. Iedere keer verrast hij de klant weer met de mogelijkheden van een ruimte. Het is vaak al bij het eerste ontwerp raak. Hij besteedt zoveel aandacht aan de klant, keuken, offerte en ontwerp. Weet precies wanneer er bijvoorbeeld andere aansluitingen moeten worden geregeld. Daar valt geen speld tussen te krijgen’’, geeft Patrick Willegers aan.

Service

Over service wil ik het eigenlijk niet hebben. Het is simpel; je moet gewoon waarmaken wat je beloofd. En daarom ben ik blij dat ik Patrick als betrouwbare partner heb gevonden. Ik weet dat hij vakwerk levert en kan blind op hem vertrouwen. De klant zal daarom tevreden terugkijken vanaf aankoop tot montage’’, concludeert Marcel de Groot. 

Door: Michelle Douw