Vakantietip voor kids: Sluit je aan bij de VISkaravaan!

KRUISLAND/OUD-GASTEL – Hengelsportverenigingen De Kruisweel uit Kruisland en Het Bliekske uit Oud-Gastel organiseren op woensdag 1 september een VIS-event voor alle kinderen jonger dan 14 jaar. Tussen 9.30 en 14.30 uur (vrije inloop) zijn de kids welkom aan de Menkenvijver in Oud Gastel om meer te weten te komen over de vissport. Deze dag is een onderdeel van de ZomerVISkaravaan en wordt helemaal gratis verzorgd. Zelfs voor hengels, aas , visvoer en gratis drinken wordt gezorgd. Alleen een lunchpakketje moeten deelnemers zelf meenemen.

Door het hele land vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse VIS-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, op een juiste wijze een vis leren onthaken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator, leren werpen en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren.

Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen kunnen kinderen uiteraard ook zelf een hengeltje uitwerpen. Alle deelnemers gaan naar huis met een volle goodiebag en maken zelfs nog kans op een gratis hengel.

Inschrijven vol=vol

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle VIS-events is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

Meer informatie over het lokale JeugdVISevent is te vinden op https://dekruisweel.mijnhengelsportvereniging.nl/