Vaertsingers houden morgen Open Repetitie met nieuwe dirigent

STEENBERGEN – Het koor Die Vaertsingers nodigt belangstellenden uit om maandagavond 10 september hun openbare repetitie in gemeenschapshuis De Vaert bij te wonen. De uitnodiging is bedoeld als vrijblijvende kennismaking met het koor. Echter wel in de hoop dat het belangstellenden bevalt en Die Vaertsingers er nieuwe leden bij krijgen.

Na het vertrek van dirigent Jan Ligtenberg, die na het jubileumconcert in november vorig jaar, heeft aangegeven dat hij het dirigentenstokje na een periode van vijf jaar graag wil overgeven aan een opvolger, leidt Peter Goedbloed het koor. Goedbloed is docent op de muziekschool in Bergen op Zoom en is tevens dirigent van het Borgvlietkoor. Met hem gaan Die Vaertsingers een nieuwe periode in.

In die periode kan het koor aanvulling van het ledental goed gebruiken en gehoopt wordt dat belangstellenden aanstaande maandagavond hun weg naar de kennismakingsrepetitie weten te vinden. Wie dan niet in de gelegenheid is kan ook contact opnemen met de secretaris van het koor: Annelies Laarman. Een berichtje sturen naar annelieslaarman@home.nl volstaat. Er wordt dan snel contact opgenomen.