Vacatures bij Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – meldt dat voor de hier volgende vacatures kandidaten worden opgeroepen.

Diverse vrijwilligers gezocht bij tanteLouise
TanteLouise is dringend op zoek naar vrijwilligers als woonondersteuner, hulp bij het koken en voor sportieve activiteiten zoals wandelen. Dit kan bij alle locaties van de organisatie in de gemeente Steenbergen, met name bij De Vossemeren (Nieuw Vossemeer) en Hof van Nassau (Steenbergen). Mocht je interesse hebben in vrijwilligerswerk bij de organisatie, neem dan vooral contact op!

Voorlezer bij de VoorleesExpress (269)

WijZijn Steenbergen (Opvoeding en ontwikkeling) zoekt voor de VoorleesExpress manieren waarop de ouders hun kinderen beter (en op een gezellige manier) kunnen helpen met taal. Want alles wat ouders zelf kunnen doen telt heel sterk mee voor de ontwikkeling van de kinderen.  Als voorlezer ga je 20 weken lang een uur per week naar het gezin toe. Daar ben je een voorbeeld hoe ouders leuke (prenten)boeken kunnen voorlezen en welke spelletjes ze kunnen doen voor de taalontwikkeling.   
Spreek je goed Nederlands, houd je van kinderboeken en spelletjes en vind je het leuk om met kinderen en hun ouders om te gaan? Dan is dit werk erg geschikt voor jou!        

Vrijwilliger worden bij de lokale omroep (SLOS)(196, 341)

Wil je meehelpen in een enthousiast team van vrijwilligers om de lokale omroep SLOS te voorzien van informatie vanuit jouw omgeving die er toe doet? Dit kan op veel verschillende manieren als correspondent bij de lokale omroep. Kom eens langs in de studio dan zie je hoe zij werken.
Als vrijwilliger maak je zelfstandig of in teamverband video-opnames van evenementen, reportages en documentaires. Je monteert de opnames zelf of met anderen op SLOS apparatuur in de studio of thuis op de eigen PC.
Als je interesse hebt in (één van) deze vacatures neem dan zeker contact op voor meer informatie of om je aan te melden!

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien?

Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tus317)sen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen
Fabrieksdijk 6, 4651 BR  Steenbergen
0167-750 850 of 06-4005 7711 (tijdens spreekuren)
info@vipsteenbergen.nl
www.vrijwilligersinformatiepunt.nl