Uw KijkopSteenbergen: Bootcamp sportstudent

STEENBERGEN – De basisschooljeugd bewust maken van hun levensstijl, door de aandacht vestigen op gezonde voeding en voldoende bewegen; dat is in een notendop de kern van het door Kevin Oost ontwikkelde programma ‘Pro Fit!’, dat tevens zijn afstudeerproject is voor de studie Sport & Bewegen.

In het kader daarvan, onderwierp de Steenbergse student de leerlingen uit groep 7c van de Maria Regina vorige week aan een heuse bootcamp, waarbij naast de sportiviteit ook het doorzettingsvermogen van de kinderen op de proef werd gesteld. Ter afsluiting van het project mochten de ‘proefkonijnen’ zaterdagavond lekker gaan discozwemmen in de Knotwilg. En Kevin, die hoort in mei of hij is geslaagd!

Dit is een bericht van de nieuwe rubriek ‘Uw KijkopSteenbergen’. Wij zijn uiteraard ook benieuwd naar úw KijkopSteenbergen! Foto’s, voorzien van zoveel mogelijk bijbehorende informatie, kunt u sturen naar redactie@kijkopsteenbergen.nl
Denk aan geboortes, trouwerijen, huwelijksjubilea, jubilarissen op het werk, bijzondere huisdieren en hobby’s, maar ook actuele gebeurtenissen en activiteiten waar u bij aanwezig bent.

Foto’s gemaakt met een mobieltje volstaan doorgaans voor plaatsing op onze website.

De redactie selecteert en bepaalt welke bericht voor publicatie in aanmerking komen.