Uitzendingen Alzheimer On Tour ook bij SLOS TV

STEENBERGEN – Om belanghebbenden te kunnen bereiken die te maken hebben met Alzheimer wordt ‘Alzheimer Café On Tour’ uitgezonden. Dit gebeurt via Zuidwest TV maar ook via SLOS TV. Vandaag – maandag 7 september – start om 10:00 uur de tweede uitzending in een serie van drie. Volgende week maandag is de derde aflevering, eveneens vanaf 10:00 uur bij SLOS TV.

Bijzonder is ook de film die op maandag 21 september draait in de bioscopen van Bergen op Zoom en Roosendaal. De film ‘Kapsalon Romy’ vertelt over de band tussen de 10-jarige Romy en haar strenge oma, kapster Stine, die steeds vergeetachtiger wordt.
De entree voor deze film is geheel gratis. Wel was aanmelding vooraf noodzakelijk (dat moest voor 1 september) en in de bioscoop geldt de 1,5 meter regel. Een mondkapje is niet verplicht maar altijd nog iets veiliger. De film draait in Bergen op Zoom om 11:00 en om 16:00 uur, in Roosendaal zijn de tijden 11:00 en 14:00 uur.
De eerste uitzending die door Zuidwest TV en door SLOS TV werd uitgezonden is alsnog te zien via de hiervolgende link: https://www.zuidwesttv.nl/video/6510/alzheimer-cafe-on-tour