Uitvaartdienst Marie de Natris aanstaande dinsdag

NIEUW-VOSSEMEER – Afgelopen donderdag overleed op 101 jarige leeftijd Marie de Natris-Suijkerbuijk. Marie was in Nieuw-Vossemeer haast een icoon. Vele jaren lang was ze wijkverpleegster en verzorgde ze de zaken rond het Wit Gele Kruis. “Een jaar geleden verloor Marie haar gezichtsvermogen en in september 2018 verhuisde ze naar De Vossemeren. In dit huis is ze ook overleden”, vertelt steun en toeverlaat Adrie Hommel.

Marie de Natris had nog slechts een schoondochter in haar laatste levensjaren en twee kleinkinderen. In 1997 overleed haar enige zoon Jan. Al in 1978 verloor Marie haar echtgenoot Albert. In de Steenbergse Courant van a.s. vrijdag wordt uitgebreider terug gekomen op haar leven.

Dinsdagochtend om 10:30 uur is de uitvaartdienst voor Marie de Natris in de Joannes de Doperkerk. Om 12:30 uur volgt de crematie in het crematorium te Bergen op Zoom.

Foto's: Marie de Natris tijdens een viering van haar 100e verjaardag in De Vossenburcht en bij haar plakboeken die ze vele jaren lang vulde met krantenberichten over gebeurtenissen in Nieuw-Vossemeer.

© Steenbergse Courant