Twintigste Klup marathon in aantocht

WELBERG – Van vrijdag 13 april – vanaf 20:00 uur – tot zaterdag 14 april organiseert De Klup voor de twintigste maal een marathon. Omdat het vrijdag de dertiende betreft staat de nacht in het teken van ‘Mysterieland De Klup’. Het belooft voor de deelnemende kinderen dus een spannende nacht te worden in het gebouw van De Klup aan de Kapelaan Kockstraat.

Doelstelling van De Klup is om kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar sociaal en creatief bezig te laten zijn, waarbij zij zichzelf kunnen ontplooien en hun grenzen verleggen. De kinderen leren om respect voor elkaar te hebben. Tijdens de nachtmarathon zijn ze intensief met elkaar bezig en zetten ze meteen een bijzondere prestatie weg. Er is voor hen een afwisselend programma met zowel creatieve bezigheden als actieve spellen. De volgende ochtend voegen tussen 11:00 uur en 12:00 uur ook de ouders zich bij het gezelschap en doen die vervolgens hun best om de kleintjes in het laatste uur van de marathon bij te staan.

Overigens zoekt De Klup nog wat sponsoren om de extra kosten te kunnen dekken voor hapjes tussendoor, voor het ontbijt en de foto en medaille als herinnering. Wie dit wil ondersteunen wordt verzocht om contact op te nemen via 06 14 907 049 of mwjdeklup@live.nl.