Tweede editie Steenbergs Bierfestival: meer speciaal bier en muziek

STEENBERGEN – Zaterdag 14 september wordt bij Grand Café De Keuning het tweede Steenbergs Bierfestival gehouden. Op dit festival presenteren zes brouwerijen van speciaal bieren zich met hun bijzondere bieren. Ook is er een nieuwkomer: Harry de Vos met zijn Dutch Fox Brewery.

Naast hem zullen De Gebroeders Roodbaard Brouwerij, brouwerij ’t Meuleneind, Brouwerij de Commies, Brouwerij Ebontree, De Bebaarde Brouwer en Vaanbrouwers hun bieren schenken van blonde tot zware donkere bieren.
Nieuwkomer Harry de Vos – een van de vrijwilligers bij het Steenbergs Bierfestival – heeft in samenwerking met de Gebroeders Roodbaard een speciaal biertje gebrouwen dat de naam Red Fox-Neipa draagt. Volgens de organisatoren – Martijn Hagens en René de Koning – is dat een biertje dat de bezoekers van het festival zeker geproefd moeten hebben.

Gratis entree en internationale band

Het Steenbergs Bierfestival wordt op 14 september van 14.00 tot 21.00 uur gehouden bij Grand Café De Keuning en is gratis toegankelijk. Naast alle speciale bieren, is er een bar met o.a. wijn en fris. Daarnaast verzorgen K-Street Jazzband, Effe d’r Neffe en De Primeuren voor diverse muzikale optredens. Maar ook heeft de organisatie voor een internationaal tintje gezorgd in de vorm van de Amerikaanse band ‘Pride of the North
Bank’. Zo zijn volgens de organisatoren alle ingrediënten Beer – Bites – Brass aanwezig voor een gezellige en smaakvolle tweede editie van het Steenbergse Bierfestival.