Tweede editie Men’s Night

STEENBERGEN – De tweede editie van de Men’s Night, die Arjan Heijmans en Marco van Wesel vorig jaar voor het eerst organiseerden, kenmerkt zich door een (inter)actievere invulling van de avond, die vrijdag 22 april gaat plaatsvinden bij autoschadebedrijf Heijmans aan de Koperslagerij op Reinierpolder II.

Om de deelnemende bedrijven nog beter uit de verf te laten komen, willen de organisatoren voor meer dynamiek zorgen in het programma, waarbij ook van de standhouders wordt verwacht dat zij het publiek de gelegenheid bieden om actief mee te doen. ,,We streven naar meer beleving, er komt bijvoorbeeld een podium waarop elk uur iets te doen is.’’ De bezoekers kunnen in ieder geval rekenen op optredens van stand up-comedian Raymon Hofkens en de band Way Beyond.

Deelnemers

Tot de deelnemers, allemaal afkomstig uit Steenbergen en de regio, behoren Schwill-Art Tattoo, Heijwine, Primera De Gilles, Sardonos Promoties, Novi Marine, AMTC, Heijnen Digitaal Beter, Vato Moda, Rozeboom Watersport, Gazsinker Food, Uniq Group, Linfina Lingerie, en Classic Master.

Wat betekent dat de Men’s Night een breed arsenaal aan producten omvat, die het gros van de mannen bovenmatig boeien, variërend van hippe boten, longfiller sigaren, de laatste technische snufjes, noviteiten op het gebied van beeld en geluid, en spectaculaire automobielen uit vervlogen tijden.

Bierproeverij en modeshow

De inwendige mens zal bij dit alles zeker niks tekort komen. Zo verzorgt Van Wesel, eigenaar van partycentrum De Duiventoren, zelf het horecagedeelte, met bierproeverij. Ook is er een whisk(e)yproeverij en kunnen de gasten kennis maken met het nieuwe drankje Redneck Moonshine. ,,En we zijn bezig met een modeshow die de heren zeker zal aanspreken,’’ beloven Heijmans en Van Wesel.

De ruim honderd bezoekers van vorig jaar, hopen en verwachten zij dan ook wel te overtreffen. Ze adviseren belangstellenden om de Facebookpagina van de Men’s Night in de gaten te houden voor actuele informatie en heten op vrijdag 22 april iedereen van 20.00 tot 24.00 uur van harte welkom. De entree bedraagt 10 euro p.p., inclusief bierproeverijtje, toegang vanaf 18 jaar.