Tweede Acht van Heshof staat in de startblokken

STEENBERGEN – Sportiviteit én gezelligheid gaan komende zaterdagavond hand in hand bij de tweede editie van de ‘Acht van Heshof’. Jong en oud kunnen meedoen aan deze stratenloop in het hartje van Steenbergen, met als middelpunt de Markt, waar het publiek de deelnemers vanaf de terrassen zal toejuichen en dweilbands voor de muzikale omlijsting zorgen.

Om 18.30 uur klinkt het startschot voor de speciale Kidsrun over één ronde van 1.25 kilometer en een half uur later gaan de 5 en de 10 kilometerloop van start op het parcours dat in de vorm van een acht door het centrum slingert.

Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro per persoon (1,50 euro voor de Kidsrun) en de opbrengst van ‘de Acht’ gaat – via het Steenbergse Roparunteam Door Dik & Dun – volledig naar de goede doelen van de Roparun.

Kinderen van 5 t/m 12 jaar die meedoen aan het evenement krijgen, dankzij de medewerking van ijssalon Boon, allemaal een gratis ijsje.

Na afloop is er onder alle startnummers een verloting van diverse sportieve prijzen, zoals loopschoenen en softshell jassen.

Aanmelden kan vooraf bij Sportshop Heshof in de Kaaistraat of via info@sportshopheshof.nl en op de dag zelf tot een kwartier voor de start.

De mini-supportersvereniging van vv Steenbergen heeft al aangekondigd ‘de Acht’ te omarmen en verdubbelt – voor het goede doel – nota bene het inschrijfgeld van haar eigen deelnemertjes.