Tweedaagse foto expositie Fotoclub Steenbergen

STEENBERGEN – Tijdens dag één van de tweedaagse foto expositie in de Gummarusschool stellen de leden van de fotoclub hun mooiste werk van het afgelopen jaar tentoon.

Verschillende technieken worden gebruikt om de bezoeker te verbazen,  te inspireren en te verrassen met hun werk. De fotoclub bestaat uit 15 leden. Op geheel eigen wijze hebben zij uiting gegeven aan het jaarthema van dit jaar, ‘de citroen’. Wie de expositie bezoekt zal versteld staan van de creativiteit van de fotografen. Naast hun beste fotowerk hebben een zevental leden een  imponerende diashow gemaakt. “Maak een diashow van exact anderhalve minuut, voorzie die van muziek en vertel zo je verhaal.” legde Ed Kil, secretaris van de fotoclub, het doel van de diashow uit. Het resultaat was indrukwekkend. Westerbork, Herfst, een 5-snarige basgitaar, maar ook een luchtig onderwerp als kikkers werden getoond.

De expositie duurt vandaag, zaterdag nog tot half negen, morgen is de Gummarusschool van elf tot ongeveer vijf uur geopend voor bezoekers van de foto expositie.  Aan het einde van de expositie, zo rond de klok van vijven wordt de publieksfoto bekend gemaakt.

Tekst: Tineke Feskens  Foto's: Jan de Langen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl