Twee leden van het Genootschap van de Meermin stellen zich voor

In 2022 vieren we het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen. Ook bestaat de gemeente dan 25 jaar in de huidige vorm. We gaan deze bijzondere mijlpaal met en voor alle inwoners vieren. Als Genootschap van de Meermin, ca. 40 ambassadeurs uit alle kernen, geledingen en leeftijdsgroepen, nemen wij hierin het voortouw. Wij initiëren, coördineren en organiseren het programma in 2022, graag samen met jou! Wil je een activiteit bij ons aanmelden en/of een idee met ons delen? Neem dan contact op via 2022@gemeente-steenbergen.nl.

Wie zijn wij? We stellen ons graag aan je voor.

Mijn naam is Luuk Hommel, 26 jaar en geboren en getogen te Nieuw- Vossemeer. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als docent Levensbeschouwelijke Vorming op het ZuidWestHoekCollege in Ossendrecht. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het sportpark van voetbalvereniging NVS, waar ik de nodige vrijwilligersfuncties vervul.
Het is leuk om nu ook zitting te mogen nemen in het Genootschap van de Meermin. We zijn met z’n allen voornemens een mooi feestje te organiseren voor onze gemeente.

Ik ben Judith van Osta-Besters, 44 jaar. Ik ben geboren in Bergen op Zoom en opgegroeid in Steenbergen. En nu woon ik in Kruisland. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als adjunct vestigingsmanager bij ZO kinderopvang te Kruisland, Outdoor BSO. De functie BSO leidster voer ik uit sinds mijn twintigste. Ik wil me dan ook graag inzetten voor de kinderen en de jeugd. Zij maken immers de toekomst!
Ook ben ik als Pompeleedie te zien in Kruisland tijdens carnaval. Ik ben dus altijd in voor een feestje. Ik heb daarom veel zin om een steentje bij te dragen aan het jubileumjaar 2022!