Twee gezichten achter de kunstexpositie in de Gummaruskerk

STEENBERGEN – Vandaag – zondag 3 september – is de laatste dag van de 46e Steenbergse jaarmarkt. En ook de laatste dag van de kunstexpositie in de Gummaruskerk. Die richt de schijnwerpers op zeven kunstenaars. Dit berichtje doet dat op twee dames die ook dit jaar weer garant stonden voor de organisatie.

Sandra Houtepen (rechts op de foto) is de grote kartrekker van de expositie. Zij regelt al jarenlang de komst van deelnemende kunstenaars. Ze is lid van het platform Kunst- en Cultuur en van het Kunstforum Steenbergen en loopt zich haast de benen uit het lijf om de kunst- en cultuur in Steenbergen goed voor het voetlicht te brengen.

Leontine Tjioe (links op de foto) is eveneens een actieve tante. Ze is onder meer voorzitter van Stadsraad Steenbergen en zeer actief in de activiteitencommissie van de Gummaruskerk. En vanuit deze commissie medeorganisator van de kunstexpositie.

Samen en met de hulp van andere vrijwilligers zorgt het tweetal ervoor dat de exposanten hun werk keurig kunnen presenteren.

De expositie is vandaag nog geopend tussen 11:00 en 17:30 uur. Er is werk te zien van Marianne van der Meer, Laura Hoek, Jelle Steendam, Wouter Goudswaard, John Striegel, Iwas en GondArte.

Foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl