Twaalfde Plusbus in gebruik genomen

STEENBERGEN – Op de Markt is vanmorgen de nieuwe Plusbus van de Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen gepresenteerd. Leverancier Kees Iriks overhandigde de sleutels van het voertuig voor kleinschalig vervoer van ouderen en mensen met een beperking in de gemeente Steenbergen aan coördinator Yola Kolle.

Wethouder Cor van Geel en voorzitter Adrie Hommel van de SWOS maakten graag van de gelegenheid gebruik om alle vrijwilligers die de Plusbus mogelijk maken hartelijk te bedanken voor hun inspanningen. Niet alleen voor hun chauffeursdiensten, maar ook voor de jaarlijkse donateursactie, waarvan de opbrengst elke drie jaar wordt besteed ten bate van een nieuwe bus.

De twaalfde Plusbus voldoet weer aan de modernste technieken op het gebied van comfort voor de passagiers en werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van autobedrijf Iriks, Albert Heijn Achterberg en Ligne Notarissen uit Steenbergen. Grootste voordeel van de Plusbus is volgens wethouder Van Geel dat ouderen en mensen met een beperking dankzij het lokale vervoerssysteem voor weinig geld volop kunnen blijven deelnemen aan het sociaal-maatschappelijke leven.