TV Soufflé speelt ‘Café Dubbel D…’

KRUISLAND – ‘Café Dubbel D…’ is de prikkelende titel van het kolderieke, nieuwe stuk, waarmee TV Soufflé uit Kruisland eind deze maand een periode van ‘radiostilte’ doorbreekt. De podiumcommissie heeft zich weer helemaal uitgeleefd om een sfeervol decor te maken, de cast ontvangt de bezoekers buiten al in stijl, en in de grote zaal van dorpshuis Siemburg zullen de lachsalvo’s tijdens de voorstelling gegarandeerd niet van de lucht zijn.

‘Café Dubbel D…’ is geschreven door Evelien Evers en de regie ligt in de vertrouwde handen van Peter van Giels. Het verhaal gaat over de dames D… Derkje (Nanda Koevoets) en Dorien (Kim Rens), die samen een dorpscafé bestieren. Hoe hard ze ook hun best doen, de inkomsten zijn niet voldoende om het hoofd boven water te houden.

Klanten zoals de gierige buurman Nocent (HansBernd de Jong), de motorgekke Harm (Peter Heeren), de dommige Reint (Sjef Kouters) komen weliswaar hun drankje doen, maar kunnen de zaak ook niet redden. Een oplossing dient zich wellicht aan, als Kees de Winter (Arthur v.d. Kar), zijn vrouw Juul (Leontine Brands), Jet (Winny Heimerikx) en haar hondje in het dorp komen wonen. Daarnaast zijn er de nodige verwikkelingen rond EvertJan (Toine van Loenhout), die aan het juk van zijn bazige vrouw Wilma (Els den Tuinder) ontsnapt.

Meer dan genoeg ingrediënten voor dolle avond, zo belooft TV Soufflé, dat ‘Café Dubbel D…’ zowel vrijdag 27 als zaterdag 28 maart v.a. 20.15 uur ten tonele brengt. Het reserveren van kaarten, à 5 euro, is mogelijk via tvsouffle@gmail.com of (0167) 533221.