‘Try out-dag’ bij Scouting Steenbergen

STEENBERGEN – Scouting Steenbergen houdt morgen, zaterdag 12 maart, een ‘try out-dag’ voor kinderen vanaf vijf jaar, die ook de komende weken van harte welkom zijn om sfeer te proeven en vrijblijvend kennis te maken met de vereniging en haar activiteiten.

De organisatie heeft de afgelopen jaren de aanwas van jonge kinderen steeds verder zien teruglopen en wil deze ontwikkeling graag een halt toeroepen. ,,Bij Scouting leg je contacten met leeftijdgenootjes, ben je lekker buiten bezig en leer je je grenzen te verleggen,’’ prijst leider Arthur Backx de vrijetijdsbesteding aan.

,,En Scouting gaat ook met z’n tijd mee. In plaats van oude kaarten en kompassen gebruiken we nu GPS. We halen bovendien veel inspiratie uit bekende tv-programma’s, zoals Expeditie Robinson en Expeditie Poolcirkel. Onze activiteiten staan, net als deze programma’s, garant voor uitdaging en gezonde competitie,’’ vult Yannick van Opdorp aan.

,,Wat ook leuk is, is de afwisseling. De ene keer zijn we buiten aan het ravotten, de volgende keer binnen aan het knutselen. Wat we ook doen, we maken altijd veel lol samen,’’ stelt Maartje Ramaekers.

De ‘try out-dag’ duurt van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats bij het Scoutinggebouw aan de Oudevest 9 in Steenbergen. Nadere informatie is te vinden op de Facebookpagina van Scouting Steenbergen en via info@scouting-steenbergen.nl