Trots als een pauw op Steenbergse wandelaars

STEENBERGEN – De afgelopen dagen konden de lezers van KijkopSteenbergen de verrichtingen volgen van Harry Vlamings en Suze Pietjouw uit Dinteloord tijdens de vier dagen van Nijmegen. Het waren uiteraard niet de enige deelnemers uit de gemeente Steenbergen die de tocht met succes volbrachten, Zoals bijvoorbeeld Lonneke van Terheijden uit Welberg en Anita Sohier uit Steenbergen die samen met vriendin Jolanda Knook uit Willemstad vandaag de Via Gladiola bereikten. Trouwe fans Moniek Slokkers, Lizzy van Loon, Elien en Thijs Wennekers waren erbij om hen in te halen.

Foto 1: Lonneke van Terheijden uit Welberg, Anita Sohier uit Steenbergen en Jolanda Knook uit Willemstad volbrachten samen de Vierdaagse.

Foto 2: Lonneke van Terheijden uit Welberg ging op de kiek met haar supporters Moniek Slokkers, Lizzy van Loon en Elien Wennekers 

Foto 3: Zo leuk is de vierdaagse! Tijs Wennekers en Lizzy van Loon ging op de foto met Noorse soldaten die er nog verrassend fris uit zagen na vier dagen Vierdaagse. Het eeuwoude evenement brengt nationaliteiten bij elkaar.