Trafo succesvol bij geslaagde ’thuiswedstrijd’

STEENBERGEN – Turn-, spring en dansvereniging Trafo was zaterdag gastheer van een grote regionale ABC-wedstrijd in de sporthal van ’t Cromwiel. De thuisclub kan in alle opzichten terugkijken op een geslaagde dag, waarbij negen prijzen in Steenbergen bleven.

Aan de wedstrijd deden maar liefst 310 springers van veertien verenigingen mee. Met extra materiaal van De Buitelstee in Dinteloord en de Gummarusschool in Steenbergen werd de sporthal de avond van tevoren al grotendeels ingericht. Dankzij de goede voorbereiding, de inzet van 25 vrijwilligers, en de medewerking van supermarkt Lidl, transportbedrijf Van Leeuwen, Cromwiel-exploitant Hydra Sportbeheer, de medewerkers van ’t Cromwiel en vele sponsoren voor de loterij, werd het een evenement waarop Trafo met trots op terugkijkt.

Prijzen

De wethouders Cor van Geel en Cors Zijlmans reikten, respectievelijk na het ochtend- en het middagprogramma, de prijzen uit. De Trafo-meisjes 9-12 jaar C-niveau werden 1ste op de minitramp, de junioren jongens/meisjes 10-16 jaar B-niveau behaalden zowel het goud op de minitramp als bij het airtumbling, de senioren mix A-niveau zegevierden bij het airtumbling en behaalden ook de hoogste dagscore op dit niveau, de dames A werden eerste op de minitramp en de pegasus, de senioren mix A/B werd eerste op de pegasus, en de jongens/meisjes 9/12 jaar C-niveau eindigden als tweede bij het airtumbling.

Foto's John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl en Sylvia Antonissen