Topdrukte bij Beachvolleybaltoernooi Diomedon

STEENBERGEN – ‘Steenbergen aan Zee’ deed vandaag z’n naam eer aan dankzij het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi op Eerste Pinksterdag, dat sv Diomedon alweer voor de 24ste keer organiseerde. In verband met het grote aantal inschrijvingen moest een extra, achtste veld worden aangelegd op de Markt, waar meer dan 250 kuub zand was ‘neergestort’ voor het succesvolle evenement.

 Maar liefst tachtig teams kwamen vanmiddag en vanavond in actie en dat waren er tien meer dan vorig jaar, vandaar dat voor extra speelruimte moest worden gezorgd. 

,,Dit is wel de max, want meer velden kunnen we op deze oppervlakte niet kwijt,’’ stelde mede-organisator Peter Delfos, zichtbaar in zijn nopjes met de overweldigende animo voor het JVM Tuinen Diomedon Beachvolleybaltoernooi, zoals het sportfestijn helemaal officieel heet. 

Mede dankzij het heerlijke voorjaarsweer, was het voor de deelnemers en de toeschouwers ook op de terrassen rondom het Steenbergse strand genieten geblazen. Joke Drive In Show zorgde voor bijpassende muziek. 

Foto's Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl