To The Mex benefit diner in het Wagenhuis

NIEUW-VOSSEMEER – Smaakvol en bourgondisch dineren en daarbij ook nog eens het goede doel steunen? Op donderdag 26 maart kan dat in het Wagenhuis. Die avond zal namelijk het To The Mex Benefiet Diner gehouden worden. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan To The Mex, het regionale wielerteam dat eind juni de Homeride zal rijden ter ondersteuning van het Ronald McDonald Huis in Rotterdam.

Gedurende deze bijzondere avond, die om 18:00 uur begint, worden een amuse en vervolgens liefst vier gangen geserveerd. Naast de reguliere drankenkaart, is er ook de gelegenheid voor de gasten om speciale To The Mex bieren en wijnen te nuttigen en aan te schaffen. Dit alles in de bekende gezellige Wagenhuis-sfeer en met de ondersteuning van live-muziek.

Kaarten voor deze avond kosten 35 euro per stuk (exclusief drank) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Wagenhuis en Primera de Gilles in Steenbergen. Daarnaast zijn er ook VIP-kaarten te verkrijgen voor 60 euro. De VIP’s krijgen naast de beste zetels van het huis ook een goed gevulde ‘goodie bag’ om mee naar huis te nemen. Een mooie manier om een bijzondere avond nog net wat bijzonderder te maken.

Wat is To The Mex?

Als je zijn vrolijke lach en levenslust bekijkt zou je haast niet zeggen dat het met Mex Stoel niet altijd even goed gaat. Helaas is de 2-jarige levensgenieter al meerdere malen in het Sophia Kinderziekenhuis terecht gekomen voor zware operaties. Mex werd op 9 oktober 2017 vijftien weken te vroeg geboren en dat heeft de afgelopen jaren al de nodige complicaties met zich meegebracht. Een nachtmerrie voor zijn papa Martin Stoel en mama Manon van Treijen. Maar ondanks alles een nachtmerrie die net een stukje draaglijker wordt gemaakt door het Ronald McDonald Huis te Rotterdam. Dankzij dit huis konden en kunnen ze altijd in de buurt van hun zoon Mex zijn op de momenten dat het niet goed gaat. En dat is ontzettend waardevol!

Homeride

Omdat iedereen beseft en ziet hoe belangrijk het Ronald McDonald Huis is voor zieke kinderen en hun ouders gaan is er de Homeride om hiervoor geld voor in te zamelen. Martin Stoel fietste vorig jaar al mee met team Uit Het Zicht en zocht voor dit jaar een nieuwe ploeg. Vrienden en familie besloten dat het bijzondere vechtertje Mex en zijn even zo bijzondere ouders een eigen team verdienen: ‘To The Mex’.

Door: Jordy van Treijen