Thijs Zantboer matchwinnaar voor Steenbergen in wedstrijd tegen Alliance

In de ene wedstrijd scoor je 6 doelpunten, in de andere wedstrijd tref je slechts 1 keer doel. Dat gebeurde blauwwit speler Thijs Zantboer in de laatste 2 wedstrijden die hij speelde voor zijn team, maar die ene goal die hij afgelopen zaterdag in de 60e minuut scoorde in de uitwedstrijd tegen Alliance in Roosendaal was wel een hele belangrijke.

Het bleek achteraf het doelpunt te zijn dat 3 punten opleverde, want door deze goal versloeg Steenbergen tegenstander Alliance uiteindelijk met 0-1.
Een zwaarbevochten overwinning deze keer in een wedstrijd die echt een wedstrijd was, in tegenstelling met de ontmoeting van een week eerder tegen DVO’60.

Bekerwedstrijd tegen Prinsenland

Morgen, zaterdag 13 november, is er even geen competitievoetbal. Voor Steenbergen staat een bekerwedstrijd op het programma in het kader van de 2e ronde in de K.N.V.B. bekercompetitie. Op papier een leuke ontmoeting dus tussen 2 teams, die erop gebrand zullen zijn een ronde verder te komen.
Mocht de wedstrijd in een gelijkspel eindigen dan zullen er vervolgens strafschoppen worden genomen om te bepalen wie de winnaar wordt.

De aanvangstijd van deze wedstrijd, die zal worden gespeeld op het sportpark aan de Seringenlaan te Steenbergen is, in tegenstelling met de aanvangstijd van de competitiewedstrijden reeds om 14.30 uur.

Uitslagen senioren van zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober

Alliance 2 – Steenbergen 2: 1-7; Steenbergen 3 – D.V.O.’60 3: 4-1; Alliance 5 – Steenbergen 4: 1-2; Steenbergen 6 – Seolto 4: 1-7; Vosmeer dames 1 – Steenbergen dames 1: 0-11; E.B.O.H. dames 1 – Steenbergen dames 2: 3-2; Steenbergen veteranen – Klundert veteranen: 5-0; N.S.V. zondag 2 – Steenbergen zondag 2: 4-1.

Programma senioren voor zaterdag 13 november

Steenbergen 3 – Krabbendijke 2 (competitie), aanvang 15.15 uur; Bruse Boys 3 – Steenbergen 4 (beker), aanvang 14.30 uur; Steenbergen dames 1 – St. Brouw/Wik/Z.S.C. dames 1 (competitie), aanvang 11.30 uur.

Foto: een beeld uit de wedstrijd vv Steenbergen 1 tegen Alliance.
foto: Mark Koenraadt ©