Theater Diner Show Stonemountain Runners voor Roparun

STEENBERGEN – Lekker eten, ‘uitbuiken’ onder het genot van topentertainment, én het goede doel steunen. Het kan donderdag 7 maart allemaal tegelijk bij de Theater Diner Show van de Stonemountain Runners.

Het Steenbergse Roparunteam is voor dit speciale avondje uit de samenwerking aangegaan met restaurant In de Oude Stempel en theaterschool Myra Ceti.

De gasten krijgen om 18.30 uur eerst een driegangenmenu met wijnarrangement voorgeschoteld bij In de Oude Stempel, waarna zij per touringcar naar Myra Ceti worden vervoerd, voor een theatervoorstelling.

Onder het genot van een hapje en een drankje kan men na afloop hiervan nog genieten van live muziek. Vele tientallen belangstellenden hebben zich reeds aangemeld. Er is maximaal plaats voor honderd bezoekers.

De kosten bedragen 100 euro per persoon, all inclusive. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roparun, die zich op tal van fronten inzet voor mensen met kanker. Kaarten voor de Theater Diner Show zijn verkrijgbaar via info@stonemountainrunners.nl

Voor nadere informatie: http://www.stonemountainrunners.nl