The Sparrows in Concert

STEENBERGEN – Na de nodige gastoptredens, onder meer op de Jaarmarkt en de Kerstmarkt in Steenbergen en VolKoren in Middelburg, verzorgt het Steenbergse popkoor The Sparrows op zaterdag 3 oktober voor de eerste keer een eigen concertavond.

‘The Sparrows in Concert’ belooft een gevarieerde avond te worden, met een afwisselend programma, waarbij iedereen aan z’n trekken komt. Niet alleen The Sparrows zelf treden op zaterdag 3 oktober voor het voetlicht. Ook het (Nederlandstalig) popkoor Nederpop aan de Dintel is van de partij.

Een logische keuze, aangezien dirigente Herma Martens zowel dit gezelschap als The Sparrows onder haar hoede heeft. Het Steenbergse popkoor, dat vier jaar geleden werd opgericht, brengt bovendien een aantal nummers ten gehore samen met de bluesrock-coverband Stichting de Tol, die tevens de pauze ‘opvult’ en ook na afloop blijft spelen.

Voor een knallende opening van de show is Slagwerkschool Marco Brok gevraagd en bereid gevonden de feestavond in te luiden.

Op het repertoire van de Steenbergse mussen staan o.a. liedjes van Adele, Caro Emerald, The Eurythmics, Van Dik Hout, Krezip, U2, Michael Jackson en Toto. Bij veel nummers is een passende choreografie ingestudeerd.

Het concert wordt gehouden bij De Joosse en begint om 20.00 uur (zaal open v.a. 19.30 uur). Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar bij De Joosse en te bestellen via popkoorthesparrows@gmail.com

Voor nadere informatie: www.popkoorthesparrows.nl en de eigen Facebookpagina van het koor.