The Shabby Harrys houden vanavond eerste eigen festival

STEENBERGEN – The Shabby Harry’s liepen al een poosje met het idee rond om een eigen festival te houden en vanavond wordt de daad bij het woord gevoegd. Bij Dance Café Steenbergen in de Pompstraat vindt dan de eerste editie van het zogenoemde Shabby Fest plaats. Behalve de Steenbergse rock ’n roll-band zelf, treden ook de Vlaamse groep The Jagged Frequency en Fire Within op.

Bedoeling van The Shabby Harry’s om kleinschalig te beginnen, maar uit te groeien tot een begrip in de regio en dat hun eigen muziekfeest een podium biedt voor bands en muzikanten uit Steenbergen en omgeving, die met ingang van volgend jaar sowieso niet meer terechtkunnen op Borstrock in Nieuw-Vossemeer, waarvoor na een kwart eeuw het doek is gevallen.

Voor de toekomst zijn The Shabby Harry’s dan ook op zoek naar zowel collega-artiesten als sponsoren, die in jong talent willen investeren. Belangrijkste doel voor de eerste editie van het Shabby Fest is uiteraard om zoveel mogelijk publiek te lokken, om de behoefte aan een dergelijk evenement en de animo voor het rock-genre in deze contreien te onderstrepen.

Liefhebbers zijn vanaf 20.00 uur welkom, de toegang is gratis. Voor meer informatie: http://www.facebook.com/shabbyfest