The London Knights gaan uit de kleren in Kruisland

KRUISLAND – Dames die op Eerste Paasdag iets uitdagenders willen dan het traditionele paaseieren zoeken, kunnen op zondag 31 maart ruimschoots aan hun trekken komen bij het optreden van The London Knights bij De Commerce in Kruisland.

Vanaf 21.00 uur betreden de wereldberoemde strippers het podium tijdens een speciale Ladies Night. In wisselende samenstellingen verzorgen The London Knights verzorgen al meer dan twintig jaar hun professionele, pikante shows. Twee tot drie keer per jaar zijn ze in Nederland en België te bewonderen.

Het avondvullende programma begint met een wervelende, gezamenlijke act van het vijftal sexy mannen. Gedurende het optreden komen ook hun afzonderlijke kwaliteiten aan bod en na afloop delen zij handtekeningen uit aan het publiek. De strippersformatie bestaat op dit moment uit leider ‘Paul Grant’, ‘Fabio’, ‘Johnny Anglais’, ‘Diablo’ en ‘Franky’.

Kaarten voor de Ladies Night kosten in de voorverkoop 12,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de bar van De Commerce, Markt 5 in Kruisland. Als er op de avond zelf nog plaatsen vrij zijn, dan bedraagt de entreeprijs 15 euro. Toegang vanaf 16 jaar.