Termijn inschrijving 51e Kleine Tour Steenbergen voor meisjes verlengd

STEENBERGEN- Op 14 april sloot de inschrijving voor deelname aan 51e Kleine Tour officieel. Op dat moment bleek echter dat het aantal deelnemende meisjes nog wat aan de lage kant was. Het bestuur heeft daarom besloten om de inschrijfmogelijkheid, alleen voor de meisjes, te verlengen.  Bij de jongens was er nog meer dan voldoende animo, wat resulteert in een wachtlijst. Die is bij de meisjes dit jaar voor het eerst helemaal weggewerkt, waarna er nog steeds ruimte was.


Opvallend, want in het verleden was vooral de wachtlijst bij de meiden erg lang, wat er onder meer in geresulteerd heeft dat de minimum leeftijd van deelname bij de meisjes hoger lag dan bij de jongens. Nu daar geen reden meer voor is, heeft het bestuur de leeftijd voor deelname bij jongens en meiden gelijkgesteld. Ook de jongedames kunnen zich dus nu vanaf de leeftijd van 8 jaar inschrijven via www.kleinetour.nl/inschrijvingen.

Leeftijd meisjes verlaagd tot 8 jaar

Criteria om in te schrijven voor de Kleine Tour 2021 zijn:
– Woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen, dus in Steenbergen, Kruisland, Welberg, Nieuw-Vossemeer, Dinteloord en de Heen.

– Meisjes mogen op 23 augustus 2021 niet jonger zijn dan 8 jaar en op 28 augustus 2021 niet ouder dan 14 jaar,

Meisjes die op 23 augustus jonger zijn dan 8, kunnen niet worden ingeschreven om alvast op de reservelijst geplaatst te worden. Plaatsing op de reservelijst is pas mogelijk indien aan bovenstaande criteria wordt voldaan.

Het inschrijfgeld bedraagt €16,- voor de complete week. Dit bedrag hoeft bij inschrijving nog niet te worden voldaan. Pas nadat het rennertje is ingedeeld, volgt er een betalingsverzoek.

Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met René Baarendse, (06) 23390296.