Tennisweek TV Steenbergen succes

STEENBERGEN – Tennisvereniging Steenbergen kan terugkijken op een geslaagde tennisweek die deze week in aangepaste vorm voor de jeugd werd georganiseerd. Door alle coronamaatregelen ging de tennisweek in Halsteren niet door, en daarom besloot de Steenbergse vereniging op eigen terrein een leuk programma voor de jeugd in elkaar te zetten.

Het weer werkte ook nog mee en dus viel alles op z’n plek. Op zaterdag was de aftrap met trainingen in de ochtend en na de lunch allerlei activiteiten en wedstrijden. De springkussens die voor de gelegenheid waren neergezet vielen ook in de smaak en zorgden samen met het zonnetje voor rode koppies. Weinig tijd om bij te komen want op zondagochtend stond er een bootcamp op het programma. Na de nodige partijtjes tennis werd de dag afgesloten met frietjes eten en een quiz. Op maandag ging de hele groep op de fiets richting De Heen voor een potje midgetgolf.
Daarna was het een paar dagen rust omdat er reguliere tennislessen waren op de club.
Maar vrijdag is de afsluiting waarbij er naast tennis ook gezwommen gaat worden in het naastgelegen zwembad. ’s Avonds is er een barbecue om de hongerige magen te vullen. Ook is dan de prijsuitreiking van het clubkampioenschap. Tennisinstructeur en spil in het web Genora Piepenbroek is tevreden. “Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien.”

Foto: 36 jeugdleden deden deze week mee aan de tennisweek bij TV Steenbergen

Foto: Nicole van de Donk © Steenbergse Courant
Door: Nicole van de Donk