Tennisvereniging Dinteloord heropent clubhuis

DINTELOORD – Zondag 24 september heropent Tennisvereniging Dinteloord (TVD) het vernieuwde clubhuis. Dat gebeurt vanaf 16:00 uur.

Met hulp van tientallen vrijwilligers heeft het houten clubhuis aan de Dorus Rijkersstraat 4 een complete metamorfose ondergaan. Er is wekenlang geschuurd en geverfd, de tapijttegels en het meubilair zijn vervangen én de bar is eigentijds afgetimmerd met steigerhout. “Er is fors geïnvesteerd, onder andere dankzij de steun van enkele sponsors. Zo goed als alles is aangepakt,” vertelt  voorzitter Marco Renkema. “We hebben ook een aantal ramen vervangen en er is energiezuinige verlichting aangebracht.”

Bedankje voor de Klussers

Als bedankje voor iedereen die geklust heeft en voor alle leden die het eindresultaat willen aanschouwen, wordt er op zondag 24 september een heropeningsfeest georganiseerd met een uitgebreid buffet, met Oostenrijkse taarten en met een pubquiz. Aansluitend start het Open Prinslandtoernooi en kunnen belangstellenden komende week komen kijken naar spannende partijen tennis en een drankje halen bij TVD. “En nieuwe leden kunnen zich aanmelden. Er is een goedkoop proeflidmaatschap om te zien hoe een en ander bevalt.