Telecombinatie Steenbergen heeft nieuwe eigenaar “Het geld ligt op straat in de Kaaistraat”

STEENBERGEN – Per 1 januari is Leo De Rooy (56) eigenaar van Telecombinatie Steenbergen, de telefoonwinkel aan de Kaaistraat. Hij nam de winkel over van Farid Sakhi en draait sinds ruim 2 maanden mee om de gang van zaken goede te leren kennen. Leo De Rooy is Limburger van geboorte, maar woont sinds 30 jaar in Numansdorp. Hij zet in op totaalpakketten en daarnaast op energiepakketten. “Hiermee kan honderden euro’s voordeel per jaar mee worden behaald. Daarom heb ik de slogan: ‘Het geld ligt op straat in de Kaaistraat’. Dat wil ik mijn klanten graag aantonen”, verzekert de nieuwe eigenaar.

“De organisatie waarvan ik franchisenemer ben – Telecombinatie – is echt sterk in alles-in-één-pakketten. Dus TV, bellen – zowel vast als mobiel – en Internet. Onze klanten kunnen kiezen uit de pakketten van de drie grote providers: KPN, T-Mobile en Vodafone (Ziggo). Wij zijn onafhankelijk en maken gebruik van de ‘propositie vergelijker’. Daarbij kijken we wat de wensen van de klant precies zijn en voeren deze in. De propositie vergelijker geeft vervolgens aan wat de beste keuze is.

Besparen op energie

Daarnaast hebben we tal van smartphone-producten op het gebied van Domotica. En we gaan heel nadrukkelijk aandacht besteden aan energiepakketten. Hiermee zullen onze klanten honderden euro’s per jaar gaan besparen. Telecombinatie komt namelijk met de meest scherpe propositie.

Reparaties in huis

Een belangrijke meerwaarde ligt ook in de reparaties die we in eigen huis doen. Daarbij worden originele onderdelen gebruikt en we repareren snel. Wie bij ons een verzekering voor zijn telefoon afsluit is niet alleen daarbij voordelig uit, maar krijgt ook nog korting op eventueel noodzakelijke reparaties.

Instructieavonden

Leo De Rooy zegt zich ook sterk te richten op 45+-ers en senioren. “Deze laatste groep heeft veelal behoefte aan extra ondersteuning. Die geef ik met plezier. Probleempjes met app’s, kleine storingen, goede uitleg hoe alles werkt, hiervoor kan men altijd bij mij terecht. Ook is het goed mogelijk om buiten de reguliere openingstijden even een afspraak te maken. Dat laatste wordt bijzonder op prijs gesteld”, aldus De Rooy. Hij gaat in de komende tijd speciale informatie en instructieavonden voor senioren organiseren. “Ik wil graag groepjes vormen van hooguit 10 tot 12 personen. Die kan ik dan heel goed uitleggen hoe het mobieltje of de tablet werkt, wat de mogelijkheden van whats app zijn en nog veel meer. Daarmee wordt de vrees die veel senioren toch hebben gemakkelijk weggenomen”.