Afbeelding
zaterdag 23 juli 2016, 13:25

Team Senzomax wint Zomeravondcompetitie

STEENBERGEN – Het bleef tot het einde toe spannend in de tweede editie van de Autoschade Van Gils zomeravondcompetitie. Op de slotavond maakten drie teams in de eerste divisie nog aanspraak op de titel. Team Senzomax stond met 1 punt voorsprong op titelhouder Recreativo aan kop. De koploper had echter wel de volle winst in de wedstrijd tegen Van Gils nodig om de titel te pakken. En opgave die met de nodige overtuiging werd uitgevoerd want met een 12-3 overwinning werd de beker vol verdiend.

Het pleit was al snel beslecht want binnen enkele minuten stond Senzomax 3-0 voor. Roy Iriks maakte zelfs een doelpunt á la Ronaldo, achter het standbeen langs.

Sportparkuitje.nl had in de tweede divisie wat meer moeite met tegenstander Zaal ‘Koch’ Welberg dat goed speelde en vlak na rust na een mooie aanval zelfs op gelijke hoogte kwam. Vijf minuten voor tijd ging de Welbergse ploeg door een tweede doelpunt van Wouter Boot toch ten onder met 2-1.

In de derde divisie behaalde Sportshop Heshof het kampioenschap; bij de dames won De Toekomst met maar liefst 19-0 van een verre van compleet Steenbergen DA1.