TCS houdt zorgen na wedstrijd tegen Markiezaat 2

STEENBERGEN – Met nog twee wedstrijden te spelen in de najaarscompetitie blijft de Steenbergse tafeltennisclub in de hoek zitten waar de klappen kunnen vallen. Afgelopen weekend moest heren 1 toestaan dat Markiezaat 2 een stapje dichterbij kwam. Met 4-6 werd de thuiswedstrijd verloren ondanks het feit dat Ronald Minkman er in slaagde om zijn drie sets in winst om te zetten.

Doordat Peter Bogers al voor een 1-0 voorsprong had gezorgd zag het er enige tijd goed uit. Bij het dubbelspel ging het echter mis en achteraf liet de thuisclub daar de kans op een gelijkspel liggen. Vooral komend weekend zal men thuis moeten scoren en de kans op degradatie moeten afwenden.
TCS 2 heeft nog iets grotere problemen. Tegen Markiezaat 5 werd weliswaar gelijk gespeeld, maar met een wedstrijd meer lijkt de kans op een degradatiewedstrijd het hoogst haalbare. Pas in de laatste sets wisten Mark van de Waterschoot en Marco Buijsen de vijf punten veilig te stellen.

Dames spelen gelijk

Bij het damesteam blonk Lisette Voorbraak uit. Ze slaagde er in om in dit duel ongeslagen te blijven. Via het dubbelspel en nog een winstpunt van Sandra Adriaansen werd het een fraai 5-5 gelijkspel. De kans om degradatie te voorkomen lijkt echter uitgesloten. Pas de laatste twee keren wordt goed gespeeld, de achterstand op de concurrentie is inmiddels echter te groot.

Programma

Alle teams krijgen het  komend weekend belangrijke ontmoetingen te verwerken. Hoop is er nog wel, ze spelen namelijk alle drie thuis. Vrijdag 22 november: aanvang 20.00 uur in ’t Cromwiel.
Uitslagen: T.C.S.  1 – Hotak’68 4; T.C.S.  2 – Hotak’68 5; T.C.S. 3 – The Back Hands 9

Door: Paul Kil