TCS boekt kleine overwinning

STEENBERGEN – In de strijd om een promotieplaats heeft T.C.S. tegen naaste concurrent Tanaka 3 een kleine zege weten te behalen. Door een blessure moest op het laatste moment nog een teamwijziging worden doorgevoerd, hetgeen echter niet als excuus mag worden opgevat. De strijd was vanaf het eerste moment erg spannend. Slechts twee van de tien sets vroegen het minimaal aantal games van drie, de acht overige sets kenden een verlenging.

De eerste set zette al gelijk die toon, in vijf games moest Jurgen Broeren verlies incasseren. Hij herstelde zich echter goed en won zijn overige sets, die vroegen echter respectievelijk vijf en vier games. Ronald Minkman bleef dit duel opnieuw zonder verlies, hij had maar een keer vier games nodig om zijn kracht te bewijzen. Peter Bogers slaagde er niet in om punten te vergaren, drie keer op rij werd hij in de vierde game verslagen. Ook het dubbel vroeg vier games en leverde T.C.S. winst op.

Programma

Voor vrijdag 16 november staat nog maar één wedstrijd van T.C.S. vast. T.C.S. 1 vertrekt dan naar Breda en bindt de strijd aan tegen Belcrum 9. Ondanks de lage klassering van de tegenstander wordt het een moeilijke opgave, thuis speelt dit team immers een stuk beter dan uit. Voor T.C.S. 2 begint de kampioensgroep, de eerste tegenstander is hiervan nog niet bekend. Het damesteam T.C.S. 3 is deze datumvrij. 

Foto’s: Ronald Minkman in actie tegen Tanaka 3 en Liesbeth Voorbraak werd matchwinnaar met drie maal winst tegen Tanaka 7.
Door: Paul Kil