Tavenu kijkt tevreden terug op zomeravondconcert

DINTELOORD – Afgelopen donderdagavond verzorgde zangvereniging ‘Tavenu’ in de zaal van restaurant Thuis! een zomeravondconcert waarbij Die Vaertsingers als gastkoor was uitgenodigd. Hun vaste pianist Hikmet Bilalov gaf daarbij de muzikale begeleiding.

Onder leiding van dirigent Meike Warmoeskerken, die bij de koren onder haar hoede heeft kreeg het publiek een afwisselend programma voorgeschoteld. Diverse evergreens zoals ‘Love Changes Everything’ (A. Webber), ‘To make you feel my love’ (Bob Dylan), Gabriella’s song (As it is in Heaven) en ‘Als wij niets doen’ uit de musical ‘Soldaat van Oranje’. Overigens werden ook minder bekende nummer gezongen met name van Litouwse en Estlandse componisten.

Gezellige afsluiting

Na het muzikaal gedeelte nodigde Tavenu-voorzitter Joke van de Merbel alle aanwezigen uit om met een drankje en een hapje de zomervakantie in te luiden. En dat werd een gezelllige afsluiting van het zomeravondconcert.

In augustus weer verder

De repetities van ‘Tavenu’ starten weer op donderdag 22 augustus om 20:15 uur, eveneens in de zaal van Thuis!. Mogleijk nieuwe koorleden zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij het zangplezier van de Tavenu-ers.