tanteLouise-Vivensis houdt groot ouderenzorgdebat

STEENBERGEN/BERGEN OP ZOOM – Op initiatief van stichting tanteLouise-Vivensis wordt er zaterdag 16 maart in Bergen op Zoom een groot ouderenzorgdebat gehouden, waaraan naast directeur Jef Pelgrims onder anderen ook wethouder Cor van Geel van de gemeente Steenbergen zijn medewerking verleent.

Iedereen die zich ongerust maakt over de bezuinigingen en de nieuwe regelgeving die de zorg aan ouderen steeds verder in het gedrang brengen is welkom om mee te debatteren, of concrete vragen te stellen aan de deskundigen.

Televisiepresentator Victor Deconinck is aangetrokken als leider van het debat dat van 10.00 tot 12.30 uur wordt gehouden in vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18 in Bergen op Zoom.

Aansluitend is er een lunch en vervolgens kunnen belangstellenden een bezoek brengen aan twee locaties van tanteLouise-Vivensis: residentie Moermont en woonzorgcentrum Stuijvenburgh.

Deelname aan het debat, de lunch en de locatiebezoeken is gratis. Het volledige programma en nadere informatie zijn te vinden op http://www.tanteLouise-vivensis.nl