Tafeltennisclub Steenbergen zoekt jeugdleden

STEENBERGEN – Bij de Steenbergse tafeltennisclub T.C.S. starten komende week weer alle trainingen. Een mooie gelegenheid voor nieuwe leden om dan in te stromen of toch zeker om eens kennis te maken met deze tak van sport en met de club.

Vooral jeugdleden zijn van harte welkom, zij trainen op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur. Vooral voor jeugd, zowel jongens als meisjes, van 8 t/m 11 jaar is er dan voldoende plek. Oudere jeugd mag natuurlijk op deze dagen en tijden ook komen.  Tafeltennis is een spel, waarbij snel reactievermogen een eerste vereiste is. Op de trainingen wordt uiteraard een goede techniek geleerd, zodat men al snel wedstrijden kan gaan spelen.  En ongetwijfeld zal men dan ervaren hoe leuk deze sport is, de wedstrijden worden namelijk slechts zelden afgelast. Daarnaast is de sfeer erg goed en houdt men vaak nog vrienden over, ook bij de tegenstanders. De eerste drie trainingen kan men gratis de trainingen bezoeken. Alle trainingen vinden plaats in sporthal ’t Cromwiel, Krommeweg 1 te Steenbergen.
Ook voor senioren, recreanten en dames is het mogelijk om eens kennis te maken. De dames trainen elke dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur.  En de senioren verschijnen elke maandagavond van 20.00 – 22.00 uur achter de blauwe tafels. Ook zij krijgen enkele weken de mogelijkheid om gratis kennis te maken met het tafeltennisspel en T.C.S. De recreanten kunnen op maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur een balletje komen slaan; zij starten echter pas op 3 september.

Door: Paul Kil