Tafelcompetitie gaat van start

STEENBERGEN – Op vrijdag 1 februari begint de tweede tafeltenniscompetitie van het seizoen 2018/2019. Het eerste team van T.C.S. eindigde afgelopen najaar op de tweede plaats en natuurlijk wordt vooral uitgekeken naar de prestaties in deze nieuwe competitie.

In het eerste team hebben geen wijzigingen plaats gevonden. Ook dit keer zal regelmatig van spelers worden gewisseld, dit omdat voor de spelers studie, thuis en werk een grote rol spelen.

Bij T.C.S. 2 is de belangrijkste wijziging een gevolg van het kampioenschap in het najaar. Het team zelf heeft  geen wijziging ondergaan, maar staat dus wel voor een zware opgave. Datzelfde is het geval bij T.C.S. 3. Ook zij zijn kampioen geworden en gaan het degradatiespook met frisse moed  bevechten. En ook dit team is qua opstelling ongewijzigd.

Allemaal uit

Alle teams spelen dit eerste weekend een uitwedstrijd. Opvallend is dat het eerste team in de directe omgeving speelt, de twee lagere teams treffen het niet. Bij hun wedstrijden is Breda de plaats die ‘dichtbij’ ligt. Het programma voor vrijdag 1 februari ziet er als volgt uit: Belcrum  6 (Breda – T.C.S. 1; TIOS  3 (Terheijden) – T.C.S.  2 en Die Meede 8 (Made) – T.C.S.  3.

Door: Paul Kil