Taal Steenbergen gaf ‘Woeste Willem’ cadeau

STEENBERGEN – Monirah Schep, de coördinator van TaalSteenbergen nam eveneens deel aan de landelijke actie ‘Geef een Prentenboek cadeau’. Deze actie is op 12 juni van start gegaan. Zestig gezinnen in de gemeente Steenbergen kregen het prentenboek ‘Woeste Willem’ cadeau.

‘Woeste Willem’ is een leuk voorleesboek. Het handelt over de voormalige kaptein Woeste Willem. Die komt in contact met een aardige jongen die er uiteindelijk voor zorgt dat Willem terug de zee op gaat, op zoek naar een bijzonder avontuur.
Het prentenboek is cadeau gedaan aan kinderen van de ‘Voorleesexpress’, gezinnen met jonge kinderen bij de Voedselbank en gezinnen met kinderen via Vluchtelingenwerk Steenbergen. ‘Woeste Willem’ is ook in 26 talen en dialecten te beluisteren op www.prentenboekeninalletalen.nl Perfect dus voor meertalige gezinnen of mensen die graag een andere taal leren. Bij de boekhandel is het prachtige prentenboek te koop voor 2,50 euro.

Foto: Cees Buijssen hanteert de kappersschaar in de pop-up studio aan de overkant van de straat. Hierdoor kunnen kwetsbare klanten apart geholpen worden.