Sympathieke actie voor aangereden Goof Feijtel uit Dinteloord

DINTELOORD – Afgelopen zondagnacht werd de 55-jarige Goof Feijtel uit Dinteloord aangereden toen hij met zijn driewieler (Goof is gehandicapt) over de Noordzeedijk in Dinteloord reed. De dader reed door en liet Goof zwaargewond achter. In de uren daaropvolgend werd de bestuurder aangehouden. De 24-jarige Hoevenaar bleek teveel gedronken te hebben en zal vervolgd worden. Hoe het ongeval voor Goof Feijtel af gaat lopen, is nog de vraag. Hij liep ernstig letsel aan nek en hoofd op en heeft inmiddels al een operatie ondergaan in het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam. De kans is echter zeer groot dat het ongeval voor hem blijvende schade op zal leveren.

De vreselijke gebeurtenis is voor Carlo Baas, beheerder van de Facebookpagina Wij Dinteloorders reden om een oproep te doen aan zijn dorpsgenoten om Goof een beterschapskaartje te sturen.

“Afgelopen week is Goof door een verschrikkelijk ongeluk in het ziekenhuis beland met flinke verwondingen,” schrijft Baas. “Heel het dorp weet wie Goof is en dat hij altijd vrolijk op zijn fiets door het dorp rijdt. Wat zou het dan juist nu een mooi gebaar zijn dat zo veel mogelijk mensen hem een kaart gaan sturen zodat hij weet dat we aan hem denken en dat hij zo snel mogelijk herstelt.”

Kaartje op de bus

Hoewel de actie nog maar sinds het middaguur in de lucht is, laten vele tientallen Dinteloorders maar ook mensen van buiten het dorp in reactie op het bericht weten een kaartje op de bus te doen of al hebben gedaan.

KijkopSteenbergen ondersteunt deze sympathieke actie van harte. Uiteraard met het versturen van een kaartje maar ook met het delen van de oproep om Goof Feijtel een hart onder de riem te steken. De kaart kan naar het volgende adres gestuurd worden:

Erasmus ziekenhuis

afd 6. kamer 642A neurologie

tav Goof Feijtel

's-Gravendijkwal 230

3015 CE Rotterdam