Survivalrun Steenbergen: pittig, heftig, zwaar, maar bovenal geslaagd

STEENBERGEN – De wekenlange voorbereiding van Survivalgroep Steenbergen is niet voor niets geweest. Nu het evenement in een afronde fase is, mag worden gesteld dat de run zeker geslaagd is. De 33 hindernissen die op het parcours waren opgesteld zijn door het merendeel van de deelnemers genomen. Het was een pittige, vaak heftige en voor veel deelnemers zware opgave.

De verrichtingen van de deelnemers is vanaf vanochtend vroeg gadegeslagen door een groot aantal belangstellenden, waaronder ook veel begeleiders, ouders en supporters van de survivallers. Zij keken met bewondering, vaak ook spanning en zeker respect naar de prestaties die werden geleverd. Door getrainde deelnemers, maar ook door veel minder ervaren jonge doorzettertjes. 

Complimenten mogen er zeker zijn voor alle deelnemers en niet in de laatste plaats vrijwilligers en organisatie van een uitstekend opgezet evenement.

In de Steenbergse Courant van aanstaande vrijdag wordt nog uitgebreid op deze editie van Survivalrun Steenbergen teruggekomen.

foto's: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl