Strienestads prentenboek als aftrap karnaval 2021: “Leutig! Nog mar één nachtje slaope”

STRIENESTAD – Was er dit jaar een ‘Snorrebal’ geweest, dan had het ook gelijk als ‘Boekebal’ kunnen dienen. Een mooi moment om de nieuwste, unieke productie van de Stichting Karnaval Steenbergen (SKS)te presenteren: het prentenboek ‘Leutig! Nog mar één nachtje slaope’. Geschreven door Marlies van Sittert en geïllustreerd door Piet Ligtenberg. De liefhebber van carnaval en/of van mooie prentenboeken doet er verstandig aan het boek nu al te reserveren. Dat kan vanaf morgen via de Stichting Karnaval Steenbergen. De eerste druk gaat voor een leutig prijsje van slechts 11 euro de deur uit.

Foto: Marlies van Sittert en Piet Ligtenberg zijn, terecht, trots op het prentenboek dat zij samen maakten op verzoek van de Stichting Karnaval Steenbergen. Zonder al te veel te verklappen kan een tipje van het boek al opgelicht worden door te vertellen dat de hoofdpersonen Job en Marlieke een avontuur beleven in het Leutpeleis. Tijdens hun tocht ontmoeten zij alle leden van het gevolg met wie zij van alles beleven.

In de editie van Steenbergse Courant van vrijdag 22 januari jl. staat hierover een uitgebreid artikel met meer informatie

Beelden bij dit artikel