Stonemountain Runners bedanken Kidsrunners

STEENBERGEN – De Stonemountain Runners hebben gisteren A4Run definitief afgerond met het bezoeken en bedanken van de schoolklassen die procentueel gezien het meeste geld ophaalden bij de Kidsrun, die vorig jaar november werd gehouden als onderdeel van het sportieve evenement op de snelweg.

Van alle groepen 1 en 2, scoorde groep 1b van de Maria Regina het hoogst. De 29 kinderen uit deze klas mogen als beloning met z’n allen lekker uit eten bij de pannenkoekenbakker in Heerle. Ook de 19 kinderen uit groep 3 van De Zonneberg in Kruisland, winnaar in de categorie voor de groepen 3 en 4, gaat daar het zoet van de overwinning smaken.

In de categorie groep 5 en 6 brachten de 22 leerlingen van groep 5/6 (combinatieklas) van de Nieuwe Veste procentsgewijs het meest geld in het laatje voor de goede doelen van de A4Run (Roparun, tanteLouise-Vivensis en voedselbank Goed Ontmoet). Zij gaan dit vieren met discozwemmen in de Knotwilg en dat doen ook de 24 kinderen uit de combinatiegroep 7/8 van dezelfde school, die in hun categorie het beste resultaat wisten te bereiken.