Stichting Ontmoetingswinkel verrast door goede belangstelling voor Kerst-Gala-Show

STEENBERGEN – Ze had er natuurlijk op gehoopt, maar niet verwacht dat het succes zo groot zou zijn. “Ik hield rekening met zo’n 15 tot 20 belangstellenden. Het zijn er veel meer geworden, alle beschikbare plaatsen zijn uitverkocht”, zo leidde initiatiefneemster Rian Liefhebber van Stichting De Ontmoetingswinkel de modeshow die ze dinsdagavond organiseerde in. Daarbij kreeg de onderneemster directe medewerking van Marieke de kapper uit Nieuw-Vossemeer en Goudsmederij Lotte Keizer uit de Kaaistraat.

Haar Kerst-Gala-show had een bijzonder karakter. Alle geshowde kleding, schoeisel en accessoires waren ‘tweedehands’, al was dat er zeker niet aan af te zien. “De kleding en spulletjes die ik via de Ontmoetingswinkel aanbied zijn keurig schoon en zonder mankementen. Als er ergens een steekje of knoopje los zit wordt dat namelijk door mij hersteld. Het is stuk voor stuk keurige kleding en dat geldt ook voor de andere producten”. De diverse modellen – keurig gekapt, opgemaakt en voorzien van prachtige sieraden op de show toonden de kleding in stijl en heel bijzonder waren daarbij de prijzen die door ladyspeaker Marieke werden genoemd. Zeer lage bedragen, die afstaken tegen de fraaie kledij.

Enthousiaste reacties

“Ruim een derde van de geshowde kleding werd gekocht en ook veel andere kleding in de winkel kreeg een nieuwe eigenaar”, vertelt Rian Liefhebber. Ze is dolblij met de goede belangstelling. “Dit smaakt naar meer. Ik zou graag in het voorjaar weer een nieuwe modeshow houden. En zeker ook volgend jaar in de kersttijd. De reacties waren deze avond super leuk en enthousiast. Het was enorm gezellig. Voor aanvang stonden de bezoekers al voor de deur te wachten. Dat was een grote opsteker”.
Ook de goodiebags die met bijdragen van diverse winkeliers konden worden gevuld werden met enthousiasme ontvangen.