Stichting Just Grow heeft gratis speelgoed klaarstaan dat kan worden afgehaald

STEENBERGEN – Ze stralen oprecht enthousiasme uit en zijn dolblij met de mogelijkheid om een grote collectie speelgoed uit te delen aan ieder die er behoefte aan heeft. Echter wel zolang de voorraad strekt, dus wees er op tijd bij, zo luidt het advies. In het voormalige postkantoor aan de Geert Vinckestraat 2, al enige jaren het onderkomen van ’Open Deur’ kan het speelgoed worden afgehaald bij de stichting Just Grow. Dat moet een uitkomst zijn voor ouders of verzorgers die een of meerdere lege schoenen bij deur of kachel zien staan. Schoentjes die er om schreeuwen om te worden gevuld.

“Geweldig toch dat we dit kunnen aanbieden. Dankzij een inwoner uit Dinteloord, die al dit speelgoed in de schuur had staan, wachtend op een snuffelmarkt die door corona steeds moest worden uitgesteld”, zegt de super enthousiaste voorzitter van stichting ‘Just Grow’ met een brede glimlach. Zij – Elise Stoks – weet zich op dat moment gesteund door Marian Spreeuwers en Jelle Boersma. Het drietal is drukdoende met het sorteren van de grote hoeveelheid speelgoed.

Voor iedereen toegankelijk

“Onze stichting is openbaar, dus voor iedereen. We zijn opgericht in september 2019 en ons doel is om ons maatschappelijk in te zetten. Dit doen we samen met vrijwilligers, nu al 25 en dat aantal groeit gestaag. Samen willen we wat betekenen voor onze omgeving. Zo repareert Jelle tegen materiaalkosten bijvoorbeeld fietsen. En op door-de-weekse dagen is ons ‘winkeltje’ geopend. Hier kan iedereen langskomen voor een kopje koffie, of gewoon om te kijken wat we te geef hebben”.

Het ontvangpunt van ‘Just Grow’ is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur. En op woensdagen tussen 13:00 en 16:00 uur.

Beelden bij dit artikel